Készüljünk fel arra, ami
a szülés után várhat,

bontsuk ki, mi az,
amire vágysz!

Tudnod kell, mit szeretnél kérni, ahhoz, hogy megkaphasd. Az átgondolt terv olyan, mint egy biztosítás – lehet, hogy nem lesz szükség mindenre, de nem árt, ha kéznél van.

Támogatás

Hiteles információ

Segítség

Gondoskodás

Nyugalom

Miért tervezz

előre a gyermekágyra?

Senki sem tudja előre, milyen lesz a várandóssága, a szülése, mennyire lesznek megterhelőek az első napok, milyen lesz a baba temperamentuma. Alaposan körüljárva a témát biztosítjuk, hogy a meglepetésekkel együtt is a legjobb körülmények között érhess anyává. Ha pedig nem az első gyermekedet várod, korábbi tapasztalataidból kiindulva térképezzük fel, hogy most mit szeretnél.

Felkészültél a

következőkre:

kimerültség

szoptatási nehézségek

fájdalmak

új szereplő az életedben

hormonviharok

testi átalakulás, esetleges sérülések

Miért

ilyen nehéz?

Testünk csodálatosan működik. Még annak is ami akadálynak vagy nehézségnek tűnik szülés és gyermekágy alatt, sokszor megvan a nagyon is hasznos feladata. Ha tudod, mi miért van, miben segít benneteket, könnyebb elfogadni és akár élvezni a kihívásokat! Tudj meg többet arról, hogyan tudsz jól együttműködni a testeddel!

"Egy gyerek felneveléséhez

egy falu kell"

Nem arra alkottak, hogy egyedül gondoskodjunk egy újszülöttről. A tradicionális társadalmakban megvolt a hagyománya annak, ahogy a közösség gondoskodott  a frissen szült anyákról. A hagyományok kivezetésével, a közösségek felbomlásával úgy tűnhet, magukra maradtunk, ez hozzájárulhat akár a szülés utáni depresszióhoz, valamint befolyással lehet a további gyermekvállalási tervekre is. De nem lehetetlen átmenteni a gondoskodást és a modern életben is felépíteni magunknak egy támogató közösséget!

Felkészítelek mindenre, ami a szülést követő hetekben várhat rád - semmi sem fog meglepetésként érni. Beszélek arról, amiről senki nem beszél, megtanítom azt, amire nem tanítanak meg előre. Végigvezetlek a szükséges tudnivalókon, így magabiztosan birkózhatsz meg a nehézségekkel.

Segítek,

hogy ne érjen meglepetés

Schlekman-Virányi Anna vagyok,

gyermekágyas dúla, kétgyerekes anya, idegenvezető.

Első gyermekem születése után kezdtem azzal foglalkozni, mennyire meghatározó lehet a szülés és az azt követő időszak, ennek ellenére milyen keveset készülünk rá. Mennyi kéretlen tanácsot és milyen kevés valódi segítséget kapunk.

Milyen kemény munka tud lenni megtalálni a megfelelő támogatást az élethelyzetünkhöz, a különböző problémákhoz a szoptatástól a lelki folyamatokig. Sok helyről gyűjtök tudást, hogy megkönnyíthessem Neked a babavárás és a gyermekágy varázslatos idejét. Mesőnél tanultam gyermekágyas segítést, az ausztrál Newborn Mothersnél posztpartum dúlaságot és szoptatási tanácsadást, a Panaromnál aromaterápiát. Folyamatosan frissítem tudásomat, hogy egyre jobban és mindig naprakészen segíthesselek. 

A tanfolyam során

segítek felkészülni

Mindenre, ami az első 40 napban várhat rád. Részletesen, őszintén és nyíltan beszélünk a testi változásokról, a regenerálódás folyamatáról, a baba és a te igényeidről, a baby bluesról, a családdá válásról. Átadok néhány fontos technikát, amivel felkészülhetsz az olyan hétköznapi tevékenységekre, mint a szoptatás, pelenkázás, fürdetés.

szoptatási tanácsadás

az anya és család igényeinek felmérése

támogató falu építése

az újszülöttről gondoskodás elengedhetetlen kellékei

mi a negyedik trimeszter?

felmerülő kérdések megválaszolása

az anyává válás útja

praktikus tanácsok

Ezt tartalmazza

a felkészítő tanfolyam

Kinek ajánlott

a tanfolyam elvégzése

Így épül fel

a felkészítő tanfolyam

Jelentkezésed után felveszem veled a kapcsolatot és időpontot egyeztetünk a 3 alkalomra.

A megbeszélt időpontokban online vagy személyesen megtartom a tanfolyamot.

Átbeszéljük a felmerülő kérdéseket, illetve átküldöm neked a tanfolyam összegzését, hogy bármikor visszanézhesd, ha kérdésed akadna.

Tanfolyam

ára

Egyéni szülésfelkészítő konzultáció

A 3 alkalom a második-harmadik trimeszterben javasolt, ahogy közeledik a szülés, új kérdések merülhetnek fel, ezért ajánlom időben elosztani a beszélgetéseinket.

Ha már nem fér bele 3 alkalom a szülésig, keress meg üzenetben és a lehetőségeidhez igazítjuk a felkészítőt!

25.000 Ft

HELYETT MOST CSAK

20.000 Ft

Ha valamit alaposabban átbeszélnél, lehetőséged van extra időpontokat foglalni vagy hosszabb alkalmakat kérni, 7000 Forint/óra áron

Ha már nincs időd 3 alkalomra a szülésig, akkor keress meg külön egyéni ajánlattal kapcsoltban.

Próbáld ki

kockázat nélkül!

Ha nem vagy teljesen elégedett a támogatásommal, visszafizetem a megrendelt szolgáltatás árát!

Jelentkezz, és

megajándékozlak!

Ha jelentkezel a felkészítő tanfolyamra, hasznos kuponokkal ajándékozlak meg, melyeket felhasználhatsz baba vagy mama masszázshoz, illetve mosható pelenkákhoz!

Ajándék kuponok

A mosható pelenkák és babakellékek kedvezménnyel, ha érdekel, bevezetlek a mosható pelenkázás alapjaiba

Kedvezmény online babamasszázs tanfolyamra Gyulai Borbála gyógytornásszal

Tanácsadással is segítelek aromaterápiás termékek kiválasztásában, amelyeket kedvezménnyel tudsz majd megvásárolni

Ne várj tovább,

Jelentkezz most!

Jelentkezz

az űrlap kitöltésével!

Küldd el adataidat, és felveszem veled a kapcsolatot!