Rendelkezésedre állok

a szülés után

Gondoskodom rólad és a családodról, támogatlak, hogy a lehető legcsodálatosabban élhesd meg az első heteket újszülött kisbabáddal

Mára már

átalakultak a szokások

Korábban a gyermekágyi időszakban az édesanyának rengeteg segítsége volt: az egész család részt vett a ház körüli teendőkben, a gyermeknevelésben. A szomszédok komatálat hoztak, a nagymamák gondoskodtak a friss anyukáról, mindenkinek megvolt a maga feladata, és együtt osztozkodtak az első hetek nehézségeiben.

Az életünk azonban teljesen átalakult, és a megváltozott szokásaink miatt ma már más problémákkal kell szembenézni a szülést követő időszakban.

megváltozott világunk

újszerű problémákat vet fel

Nincs kéznél gondoskodó nagyi

A nagyszülők távol élnek, vagy még dolgoznak, így nincs, aki segítsen a házimunkában, vigyázzon a babára és jó tanácsokkal lásson el.

Az édesapák többet dolgoznak

Az apukák több időt töltenek távol az otthontól, hiszen estébe nyúlóan dolgoznak, hogy fenntarthassák a megfelelő családi körülményeket.

Túl sok információ

Korábban generációról generációra öröklődött a tudás. Ma, amikor egy gombnyomásra elérhető a google, rengeteg különféle, akár teljesen ellentmondó információ jöhet szembe, ami könnyen összezavar.

Felbomlottak a közösségek

Az emberek elszigetelődtek, kevés a közeli, személyes kapcsolat, a facebook-csoportokban pedig gyakran ismeretlenül oktatnak ki. Az erőteljes vélemények miatt úgy érezheted, csak te nem tudsz eleget a témáról.

A közösségi média befolyásol

Láttad, hogy az a híres édesanya is a szülés után pár órával már boldogan pózol? Miközben pelenkáz, altat, szoptat, még van lehetősége takarítani, egészségesen főzni, edzeni és még egy kis sminket is feldobott – te pedig alig bírsz kikelni az ágyból és nem érzed magad elég jónak? Mik a reális elvárások, mik a valódi tapasztalatok?

Egyedül érzed magad

A világ rohan, neked pedig egyedül kéne talpra állnod, miután életet adtál valakinek? Nem kell magányosan küzdened!

Megérdemled

a számodra megfelelő
segítséget a kezdetekhez!

Szükséged van

egy segítő kézre?

Hiszem, hogy a szülés és az azt követő pár hét meghatározhatja az anya, a baba és a család egész további életét, és hogy mindenkinek jár a megtartás, megbecsülés és egy csodálatos gyermekágyi-ismerkedő időszak. Éppen ezért feladatomnak tekintem az édesanyák segítését a szülés utáni hetekben, valamint a megfelelő környezet megteremtését a lelki és testi gyógyuláshoz.

Szoptatási tanácsadás

Kényelem és biztonság

Nyugató aromaterápia 

Főzés

Lezáró szertartás

Ajándékcsomag

Ebben tudok

neked segíteni

Csomagajánlatok

Üdvözlet itthon

95.000 Ft

Békés megérkezés

160.000 Ft

Különleges gondoskodás

235.000 Ft

*állandó: bármikor írhatsz nekem a megbeszélt csatornákon, amint tudok, válaszolok, ez napközben 9-16 órán kívül, és ha másik ügyféllel vagyok, kicsit hosszabb időbe is telhet

Egyéb

szolgáltatások:

Próbáld ki

kockázat nélkül!

Ha nem vagy teljesen elégedett a támogatásommal, visszafizetem a megrendelt szolgáltatás árát!

Kérj ajánlatot

az űrlap kitöltésével!

Küldd el adataidat, és felveszem veled a kapcsolatot!